Det känns så mörkt och ensamt den här årstiden

Nu börjar det kännas ensam här. Alla mina kompisar har träffat någon och det känns som att jag är ensam kvar. Det vore väldigt trevligt att ha någon att vara med nu på kvällarna. Det känns så mörkt och ensamt den här årstiden. På sommaren är det lite trevligare att vara singel men jag har tröttnat på att vara själv nu så jag börjar bli desperat. Jag måste erkänna att jag har varit inne på www.gratisnätdejting.com och kollat runt lite. Det är väl inget att skämmas över att registrera sig på en dejtingsida. Det är ju ändå 2016 snart och det är väl ganska vanligt att man är med på en dejtingsida på nätet? Man gör ju allt annat på nätet nu för tiden så det är ju inget konstigt med att hitta en partner på nätet.

Jag tycker att det här med nätdejting verkar ganska roligt och jag är faktiskt lite nyfiken för det är inget som jag har gjort tidigare, det är en helt ny erfarenhet för mig.

Comments are closed.