En liten stuga vid en sjö

Jag funderar på att köpa ett litet landställe som man kan åka till när man vill ha lugn och rå. Det behöver inte vara något stort utan en liten stuga vid en sjö bara. Det skulle kännas så himla harmoniskt att sitta i en liten stugan med en kopp te och titta ut över sjön. Det känns så stressigt inne i stan och ibland vill man bara ha lugn och rå. Samtidigt så skulle jag nog tycka att det var lite långtråkigt att sitta i en stuga, men jag tänker mig att det är en bra kombination att ha en lägenhet i stan och sedan en liten stuga på landet.

Det behöver ju inte vara så dyrt om man köper en liten stuga, man behöver ju inte betala någon hyra när man väl har köpt stugan. Det enda som kostar är väl elen. Frågan är om man ens behöver vatten och el. Jag kan tänka mig att köpa med mig lite vattenflaskor och en madrass och sedan är jag nöjd. På sommaren i alla fall men det blir ju inte så mysigt utan el på vintern.

stuga liten stuga

Comments are closed.