Jag ser fram emot årets företagspresent

Jag ser fram emot årets gåvokort, jag brukar nämligen alltid få ett gåvokort från jobbet vid jul och det tycker jag är trevligt. Jag hoppas inte att de tror att jag inte uppskattar dessa gåvokort bara för att jag råkade glömma mitt gåvokort förra året. Det var så himla stressigt den dagen och jag hade tusen olika saker att tänka på eftersom det var sista dagen innan semestern. Glöm inte ditt gåvokort hörde jag chefen säga när jag var på väg hem och det var ju väldigt pinsamt att gå tillbaka och hämta företagspresenten inför chefen.

Det är ju trots allt så att jag tycker att det är väldigt bra med gåvokort eftersom jag själv får välja vad jag vill ha för något och det finns mycket trevligt att välja mellan så det är alltid uppskattat även om jag kan vara lite virrig när jag har det stressigt på jobbet, måste se till och tacka ordentligt om vi får företagspresenter från jobbet det här året med.

företagspresentPerfekta företagspresenten!

Comments are closed.